tisdag 14 april 2009

Efter PåskHelgs SammanfattningsBlogg

Jope nu är påsken över..
Vi backar till Långfredagen då huset fylldes av Motala Familia..Fullt hus med 2 små knottar Mille & Mollie Sagis kom ej för ho va hos sin mamma.. Åt mammas underbara specialitet Kycklinggryta : )) Jammi!!! O blev över till matlådor thanx för det.. Och hade ju bakat till ett helt regemente oxå så tvinga i dom kakverk.. Mmm..
Dom åkte sen hem & Mollie stanna kvar här hos oss.. Så himla kul..
På kvällen hade grillpremiär hos grannarna Peter & Stina Bror & balder va med dom oxå..Så gött var det men blev lite kallt framåt kvällen Brr.. Men gick hem skapligt vi, hade lite mys med Mollie.. Lättgörlig tös.. Kolla MammaMia & Mollie dansa & sjöng..
Sov gott gjorde vi sen..
Så åkte vi då in till Lek & Bus landet på lördagen med Mollie & brors lilla Saga.. Hade oxå med oss Jockes syskonbarn Moa & Klara.. 4 vildingar & så vi 2 : ))
Men gick över förväntan hur bra som helst.. Men den som nå hade det roligast var nog Jocke ; ))
Efter det åkte vi hem till Jockes syster & åt Påska Middag.. Hanses föräldrar var oxå där Gottit..Sen bra det av hemåt droppa av Saga & sen till Motala & lämna Mollie..Men fick lova först at vi skulle åka snart igen & leka :))

I söndags tog vi det lugnt lite trädgårdsarbete som det skall göras när sommaren är på intåg.. Sen jobbade jag natt på ett nytt ställe.. Ett rehabiliteringshem kan man kalla det men som det ser ut i vården idag så är det alltiallo.. Men var kul att få testa nå nytt : )) Min Helg..

Inga kommentarer:

slideshow