fredag 8 maj 2009

FriDay Regn Regn & Lite Mera Regn

Sitter hemmahos bror och tittar på hockeyn Sverige-Canada..Ätit hemmagjorde super duper Pizza made by Me ; )) Kanske skulle satsa på en hemmagjord pizza-pizzeria i lilla hålan HiHi..
Annars har dagen varit mer än bra.. Var i Örebro idag : )) Och ni som vet varför kan jag bara säga att det var super så snart snart hoppas vi... ;)
Sen tog vi en ranta fe runt i diverse affärer-- Leta efter en gungställning till Saga som hon skulle få imorgon men det var beställningsvara så blev en rutschkana istället.. Men lite för litet för my bigga as..Så får titta på Haha jag vill ha en stooor lekplats anpassad för vuxna så vi oxå kan få leka av oss då & då..
Hittade en Pool..Mmm en riktigt stor en kan jag säga 20000 liter vatten rymde den..Skulle sitta fint på vår baksida..Men vem vet nästa år kanske jag bjuder in till Pool Party Ihhaaa...
Va gjorde vi mer?? Köpte lite smått & gott till Pysslet som Mr Händig grejar med..
Nu är han snart klar med vår nya Entre :) Blir impad för var gång det händer nåt blir alltid så mycket bättre än vad man hoppats på..
Blir lite mer småändringar inom sinom tid OM Tins hmm får sin vilja igenom..Men slutar allt som oftast med att vi vräker ur oss samma ideer samtidigt så övertalningsförmågan har inte använts på ett tag..Illa Illa ;)

Nje ska la umgås med grabbarna grus en stund..Sen blire säng-sov & imorron lite jobb 7-11 sen kalasis för Saga & Motown kommer.. Happy Me..
<3

1 kommentar:

Thez sa...

åh vad bra att allt gick bra. nu bara hoppas hoppas. men det går vägen det här tina det bara måste det :). kramis

slideshow