lördag 6 juni 2009

UppDatering UppDatering!!

Vet inte vad det som gör att man glömmer bort denna lilla sida??
Så mycket har jag väl inte att göra kan jag tycka..Lathet elr bara orkeslös..
Har nu ialf gått in i en 3 veckorsperiod av sk semester men har lite ströjobb då & då ialf för att inte tappa jobb gnistan :)
Har varit i Motown & haft kryddparty hos syss vilket var kul träffa massa människor jag ej sett på länge..Gamla vänner & arbetskamrater.. Tycker ibland det kan vara lie läskigt att livet går undn så fort kan bli årsvild..Man hajar inte riktigt att det är 2009!!! Men men man har ialf hunnit med en hel del..Ihhaaa..
Jocke har nu semester 4 veckor innan hans nya jobb börjar..Elr semester kan man väl inte säga..Vi skulle ju bygga ihop garage elr "Bion" med huset vilket jag såg som ett lite längre projekt..En vecka tog det fattar inte hur han gör..Går undan när han sätter igång :) Så har nu bara målningen kvar & lägga golv.. Så här såg det ut..Och när målningen är klar kommer det uppdatering :))

Ett helt annat hus blev det.. Nicey..Ha nu lite lister att sätta upp här & var sen äre klart : ) Ett gästrum är på G så ska nu införskaffas 2 st 80 madrasser Har någon ngr te salu så hojta till : ) Så har ni oxå sängplats om ni vill lukta på skogslukt ; ))

Händer lite tråkiga saker ikring oss :( Sjukdomar & annat tjafs blandat med Lyckliga saker.. Vi sa det häromdagen..Va kul det skulle vara om ALLA kunde få må bra samtidigt, men då skulle väl livet vara för enkelt.. Men tankarna finns hos dom som behöver dom nu <33

Nu inväntar jag Syss & hennes Micke för en kulig dag & kväll hoppas vi :)
Är kanalfesten här ikväll med Nordman så vi ska grilla o hoppas på sol o värme och bara vara & dans de luriga te de somnar : ))
Trevlig Nationaldag På Er Alla

1 kommentar:

Anonym sa...

Tänker på er ,o hoppas HOPPAS den andra sidan av ditt nya liv(kan man formulera det så?)..snart kommer må bra och att allt kommer gå bra!

Varje dag är en prövning som gör en starkare..

puss syss

btw..blir sååå fint hemma på bygden:)

slideshow